Ledningen

Ett företag i andra generationen

Bro Svets & Montageservice är ett företag som vilar på stabila grunder och leds av andra generationen Dahlgren. Firman bildades 1981 av Peter Dahlgren men leds sedan 2017 av sönerna Jonatan, Hampus och Manne. Verksamheten har sitt säte i Kristinehamn men utför arbeten i hela Sverige.

I vår certifierade och välutrustade verkstad utför vår personal jobb med speciellt anpassade maskiner och i det material som krävs för bästa möjliga resultat. Genom åren har vi utfört en rad olika arbeten inom skilda branscher. Tack vare vår långa erfarenhet har vi specialiserat oss inom följande områden:

Vårt mål med varje uppdrag att du som kund ska känna dig trugg under hela projektet, vi säkrar därför kvaliteten på våra produkter genom att utarbeta och vidmakthålla ett program för kvalitetsstyrning av svets- och svetsrelaterade arbeten. Som kravnivå på kvalitetsstyrning har ISO 3834-2:2005 och EN 1090-1 valts. Hos kan du känna dig trygg före, under och efter utfört arbete.

Gammal bild brosvets

En given lagspelare

Vi siktar ständigt på att utvecklas som verksamhet för att alltid kunna garantera bästa resultat. Inga projekt är för små eller stora, nya utmaningar löser vi på vägen. Vårt engagemang för att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete är det som för oss framåt och gör oss till en given lagspelare. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp med ditt projekt.

Certifikat

EN 1090-1:2009
AAA-10901

Ladda ner PDF

ISO 3834-2:2005
AAA-38342

Ladda ner PDF